Her türlü şikâyet, soru, görüş ve önerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Firma İletişim Bilgilerimiz
Telefon
TEL: 0544 574 34 44
TEL: 0(212) 540 34 44
Gençosman Mah. Ayazma Caddesi Katmerci Sokak No: 9 Güngören / İstanbul
E-Posta & Fax
teksentente@gmail.com
Pergola Nedir?
Pergola kelimesi latince saçak anlamına gelen “pergule” kelimesinden gelmekte olup, İtalyancada “pergola” yani gölgelik anlamına gelen bir kelimedir. Sonrasında İtalyanca vasıtasıyla tüm dünya dillerinde aynı ifadeyi içeren evrensel bir kelime haline gelmiştir.
Pergola tente sistemleri sayesinde, yatay, bükümlü ve çatı şeklinde açıklıklar tente ile kapatılabilmektedir.
Pergola tente sistemleri güneşlik olarak yazları sizi güneşten, açılır kapanır tavanı ve su geçirmez özelliği ile yağmurlu havalarda yağmurluk olarak sizi yağmurdan koruyacaktır.
Dilerseniz motorlu tente sisteminizin etrafını camla kapattırıp, tente sisteminizi açılır kapanır kış bahçesine dönüştürtebilirsiniz.. Böylece kış aylarında da pergola tentenizin altında sanki açık alandaymış gibi bahçenizde, verandanızda ya da balkonunuzda kışın tadını soğuktan etkilenmeden çıkartabilirsiniz.
Pergola Tente Keçe, deri, kıl dokuma, bez vb. Malzemeden yapılarak tutturulan, taşınabilir barınak. Modern tipteki çadırlar bir hayli lüks olabilmekle birlikte çoğu durumda en ucuz konaklama biçimi. Genellikle güneşten korunmak için bir yerin üzerine gerilen bez, naylon vb.nden yapılmış örtü. Hakkımızda
Katlanır kollu tenteler:
İstenilen ölçülerde yapılabilen; balkon, teras ve bahçeler için uygun olan tentelerdir.
Eğim ayarlı tenteler :
Eğimini istediğiniz şekilde ayarlayabileceğiniz bir mekanizmaya sahip olan tentelerdir. Çevirme koluyla, tenteye güneşe göre istediğiniz eğimi verebilirsiniz.
İletişim, iletilmek istenen bilginin hem gönderici hem de alıcı tarafından anlaşıldığı ortamda bilginin bir göndericiden bir alıcıya aktarılma sürecidir. Organizmaların çeşitli yöntemlerle bilgi alışverişi yapmalarına olanak tanıyan bir süreçtir. İletişim tüm tarafların üzerinden bilgi alışverişi yapılacak ortak bir dili anlamalarına ihtiyaç duyar.
Belirli mesajların kodlanarak bir kanal aracılığıyla bir kaynaktan bir hedefe/alıcıya aktarılması süreci. Örneğin bir konuşmacı (kaynak) ortak bir dil aracılığıyla (örn. Türkçe) kodladığı belirli kelimeleri (mesaj/ileti) ses dalgaları ve hava yoluyla (kanal) dinleyiciye/alımlayıcı (hedef) aktarır. Bu süreçte geribildirim hedefleniyorsa, iletiyi gönderen Kişi kaynak, hedef/alımlayıcı ise sonat kaynak olarak tanımlanırlar.